Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали наркозбувача з Рівненщини

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з співробітниками відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 спіймали 23-річного мешканця одного з сіл у Рівненській області, який тимчасово проживав у Львові в орендованій квартирі та реалізовував психотропні речовини "PVP" та "амфетамін" шляхом розкладання "закладок".

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Правоохоронці здійснили комплекс оперативних заходів і 30 травня затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у Львові. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. З'ясувався, що того дня він розклав "закладки" з речовиною ззовні схожою на "PVP", які поліцейські виявили та вилучили.

Також під час санкціонованого обшуку в помешканні, в якому проживав зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили понад 40 готових "закладок" із  кристалічною порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб "PVP", понад 40 готових "закладок" з речовиною ззовні схожою на "амфетамін", електронні ваги, зіппакети та клейку стрічку різних кольорів, грошові кошти, вторговані від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження. Вартість виявлених психотропів за цінами "чорного ринку" становить орієнтовно 50 тисяч гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ