Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартує зимова ліга з футзалу

У четвер, 9 листопада, розпочинається новий сезон Бізнес-ліги Львова. Про це повідомила інформаційна служба АФЛ.

За магічним збігом обставин на старт вийдуть дев’ять колективів, які точно будуть демонструвати чарівний футзал. Детальніше про старт нового чемпіонату та перші поєдинки – у матеріалі.Нарешті прихильники футзалу на Львівщині дочекалися початку протистоянь у Бізнес-лізі. Матчі, які традиційно відбуватимуться посеред тижня, як завжди будуть особливо запеклими та принциповими. Відбуватимуться зустрічі традиційно на одному з найкращих майданчиків Львова – “Боско-Арені” (вул. Кривчицька Дорога, 19).

Серед найголовніших нововведень – матчі із застосуванням “чистого часу”, як ми і анонсували. Колективи гратимуть за схемою двох таймів по 13 хвилин “чистого часу”.

Представництво команд цьогоріч є таким: ФК “Мостиська-2”, “GTL”, “ICOOLA”, “Подорожник”, “УФАМ”, “СВ Львів”, “Патруль”, “Тузяки” та “Галицька здоба”.

За умов нерівної кількості учасників логічно, що у кожному з турів буде команда, яка пропускатиме ігровий день. У рамках першого туру, до прикладу, не побачимо “Тузяків”. Вони зіграють уже наступного тижня. Два поєдинки, крім того, проведуть у резервний день.

Розклад перших протистоянь до вашої уваги.

9.11.2023

21:00. “Галицька здоба” – “СВ Львів”

22:00. “GTL” – “ICOOLA”

Перед безпосереднім стартом поєдинків потираємо від нетерпіння руки та чекаємо стартового свистка. У новий сезон ідемо виключно зі своїми найпалкішими прихильниками та під покровом і впевненістю, яку щоденно нам дарують наші ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ