Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартував Міжнародний турнір з боксу ʺLviv Boxing Cupʺ

8 жовтня на базі легкоатлетичного манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту СКА офіційно відкрили міжнародний турнір з боксу ʺLviv Boxing Cup 2019ʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

ʺДля нас є надзвичайно важливим, щоб спортсмени з інших країн не тільки отримали позитивні емоції від перебування у Львові, а й змогли продемонструвати на рингу свої навички, підвищити свою майстерність та обмінятись досвідом з нашими спортсменамиʺ, - зазначив на відкритті начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім‘як.

Турнір заснували минулоріч. Тоді його відвідали близько 10 000 львів’ян. Цього року до Львова завітали спортсмени 9 країн світу: Куба, Угорщина, Молдова, Індонезія, Франція, Україна, Польща, Німеччина, Вірменія.

У 2019 році ʺLviv Boxing Cupʺ буде проводитися за олімпійською системою. Змагання особисто-командні, проводяться за правилами AIBA з вибуттям спортсменів після першої поразки у 8 вагових категоріях: 52 кг, 57 кг, 63 кг, 69 кг, 75 кг, 81 кг, 91 кг, +91 кг. Це турнір класу ʺАʺ, внесений до офіційного календаря AIBA.

Фінальні бої відбудуться у суботу, 12 жовтня. Глядачі матимуть змогу оглянути на рингу бої переможців та призерів чемпіонатів світу, Європи та Олімпійських ігор.

Турнір є рейтинговим, українським переможцям буде присвоєно звання Майстер спорту міжнародного класу, а ті, що посядуть друге і третє місця, стануть майстрами спорту.

Зазначимо, що захід є одним з спортивно-іміджевих проектів, які реалізуються управлінням фізичної культури та спорту ЛОДА спільно з Федерацією боксу Львівської області.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, З 08 до 12 жовтня 2019 року у Львові відбудеться міжнародний турнір з боксу "Lviv Boxing Cup 2019".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ