Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові стався конфлікт між студентами-іноземцями: поліція встановлює обставини

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між студентами-іноземцями у Львові. Потерпілих внаслідок події немає, вирішується питання правової кваліфікації. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 3 квітня, близько 14.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від дільничного офіцера Личаківського відділу поліції про те, що під час відпрацювання території обслуговування поблизу гуртожитків на вулиці Пасічній у Львові він виявив групу іноземців чисельністю близько десяти осіб, між якими відбувається конфлікт, що може перерости у сутичку.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального відділу поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. 

На місці події правоохоронці виявили вісьмох молодих чоловіків, яких запросили у Личаківський відділ поліції. Їх особи встановлені – це іноземці, студенти одного з львівських вищих навчальних закладів.

Потерпілих внаслідок конфлікту немає. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ