Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть харків’янку, яка видурювала гроші за "оренду житла"

Видурювала гроші нібито за оренду квартири — у Львові судитимуть зловмисницю, обвинувачену у шахрайстві. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Жительку Харкова віком 47 років викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно з слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця створила та розмістила на кількох профільних сайтах у мережі Інтернет неправдиві оголошення про подобову здачу в оренду квартири у Києві. Насправді ж, помешкання, яке вона могла б здавати в оренду, у жінки не було, а кошти, які клієнти переказували їй як передоплату, вона надалі привласнювала.

Правоохоронці задокументували чотири епізоди незаконної діяльності підозрюваної, в результаті яких вона заволоділа грошима потерпілих на суму понад дев'ять тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання — штраф від чотирьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ