Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть зловмисника, причетного до викрадення дев’ятимісячної дівчинки

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 завершили досудове розслідування та скерували на розгляд суду обвинувачувальний акт щодо чоловіка, причетного до викрадення дев’ятимісячної дівчинки.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За скоєне обвинуваченому, 31-річному жителю Тернопільської області, загрожує покарання – обмеження або позбавлення волі терміном до п’яти років.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло у поліцію 23 жовтня від 34-річної жительки Львова. Як встановили правоохоронці, дитина була викрадена, а до скоєння злочину причетний колишній співмешканець матері дівчинки - 31-річний житель Тернопільської області.

У розшуку дитини взяли участь оперативники кримінальної поліції та співробітники ювенальної превенції поліції Львівщини, а також правоохоронці Тернопільської та Хмельницької областей. А вже 25 жовтня поліцейські встановили місце перебування дитини та чоловіка, причетного до її викрадення. Їх виявили у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. Дівчинка була ціла та неушкоджена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ