Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові сусіди призовника напали на працівників військкомату

Сьогодні, 18 листопада, під час здійснення заходів з оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській 2а м.Львова було здійснено напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату.
Фото ілюстративне

За інформацією Львівського обласного військового комісаріатупід час оповіщення одного із призовників, який не з’являвся у військовий комісаріат, згідно з чинним законодавством, військовослужбовці військкомату вручили повістку громадянину, який мешкає на другому поверсі багатоповерхового будинку. Чоловік, під приводом "взяти особисті речі" повернувся в квартиру і зателефонував своїм друзям, які мешкали на поверх вище.

Сусід, який спустився був у стані алкогольного сп’яніння. Він запропонував представникам військкомату вийти для бесіди на вулицю. Коли вони спускалися сходами вниз, чоловік завдав офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову.

Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху. Побачивши патрульних, які проїжджали повз, кривдники втекли до себе у квартиру та продовжили погрожувати з вікна квартири.

Особу одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військкомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова де йому надали медичну допомогу. Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

Чим керувався нападник і які правові наслідки даного вчинку встановлюватиме поліція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ