Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові троє зловмисників вчинили квартирну крадіжку на вул. Володимир Великого

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
У Львові оперативники затримали трьох зловмисників, причетних до квартирної крадіжки. Про це повідомили 11 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

9 вересня, близько 15.00, до поліції надійшло повідомлення від 35-річного львів’янина про те, що невідомі особи викрали майно з його квартири, розташованої у багатоповерховому будинку по вулиці Володимира Великого у Львові.

До розкриття злочину були задіяні оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини та співробітники Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, невідомі особи, підібравши ключ, проникли до квартири заявника, звідки викрали ноутбуки, ювелірні прикраси, фотоапарат та інші цінні речі.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці оперативно встановили особи та затримали зловмисників, причетних до вчинення квартирної крадіжки,  - місцевих мешканців віком 40, 42 та 53 роки, двоє з яких  вже були судимі на аналогічні злочини). Також оперативники встановили, що зловмисники прибули на місце злочину на автомобілі «Skoda Fabia».

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили викрадені ювелірні прикраси, гроші, інструменти для злому замків та підроблені ключі, а також інші речові докази.

Трьох зловмисників, причетних до квартирної крадіжки, затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді арешту на 60 діб із можливістю внесення застави.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185  (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ