Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові велосипед зіткнувся з "Фольксвагеном": велосипедист у лікарні

Внаслідок зіткнення з "Фольксвагеном" у Львові травмований велосипедист. Про це повідомили 27 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 травня на вулиці Володимира Великого у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль "Фольксваген Джетта", яким керував 43-річний львів’янин та велосипедист, також житель Львова віком 54 роки. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Правоохоронці нагадують - основна причина травмування велосипедистів – порушення учасниками дорожнього руху вимог Правил дорожнього руху. Від початку року на дорогах Львова та області сталось 34 дорожньо-транспортних пригоди за участі велосипедистів (на 17 менше ніж минулого року), внаслідок яких 3 осіб загинули (минулого року загинуло 5 велосипедистів), ще 23 - були травмовані (роком раніше – 32).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ