Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться відкритий шаховий турнір

Благодійний відкритий шаховий турнір “Чемпіонат Львова зі швидких шахів” відбудеться 26 та 27 жовтня.
Фото організаторів турніру

Благодійний відкритий шаховий турнір “Чемпіонат Львова зі швидких шахів” відбудеться у головному корпусі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (ЛДУФК), за адресою вул. Костюшка, 11. Дата проведення – 26 і 27 жовтня. Про це повідомила Академія шахів ЛДУФК. 

Як зазначають організатори, головним завданням турніру є благодійна допомога викладачам ЛДУФК ім. Івана Боберського, які проходять службу у лавах Збройних Сил України. Зазначимо, що мінімальний благодійний турнірний донат для учасників та гостей – 250 грн. Згодом 100% отриманих коштів організатори передадуть на підтримку викладачів ЛДУФК ім. Івана Боберського, які є військовослужбовцями. 

Для участі у турнірі слід обов’язково зареєструвати до 25 жовтня 2024 року за посиланням. До участі згідно попередньої реєстрації допускаються шахісти різної кваліфікації у кількості не більше 100 спортсменів. 

Загальний призовий фонд турніру – 18 000 гривень. Контроль часу - 15 хвилин плюс 10 секунд за хід кожному учаснику. Гра відбувається за швейцарською системою: в 10 турів з обрахунком міжнародного рейтингу з швидких шахів. 

Детальніше про турнір можна дізнатись на офіційній сторінці Академії шахів ЛДУФК ім. Івана Боберського

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ