Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться чемпіонат України з футболу серед лікарів

Як повідомляє Depo.Львів, упродовж 16-17 квітня у Винниках (Львів) триватиме четвертий чемпіонат України з футболу серед лікарів. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

У змаганнях візьмуть участь понад 100 лікарів з восьми областей України, зокрема Вінницької, Житомирської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та Хмельницької.

Відтак 16 квітня о 9:00 відбудеться жеребкування, о 10:00 – відкриття Чемпіонату, а о 19:30 – загальні збори Української футбольної асоціації медиків.

Змагання відбудуться за адресою: вул. І. Франка, 53.

Українська футбольна асоціації медиків (УФАМ) є дійсним членом Всесвітньої Медичної Футбольної Федерації. За час існування ВО УФАМ відкрили осередки асоціації у Київській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Вінницькій, Рівненській та Львівській областях, де провели товариські зустрічі з місцевими командами лікарів. Зокрема відкриття Львівського осередку відбулося 16 травня 2015 року товариською грою збірної Львівської області та збірної України (стадіон "Україна").

Національну футбольну збірну України серед лікарів створили у лютому 2013 року. Загалом за свою нетривалу історію вона взяла участь у двох десятках турнірів на внутрішній та міжнародній аренах: провела понад 100 матчів, отримавши велику кількість відзнак і нагород.

Depo.Львів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ