Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу

Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
1/2
У Львові відбудеться концерт для шанувальників джазу. Блюз і джаз – це музика свободи та імпровізації. Метою заходу є популяризація цих жанрів в Україні.

25 березня у Львівській філармонії відбудеться концерт “Simply the best” Blues & Jazz.

У супроводі оркестру виступлять "Ladies` TRIO", несподіваний оркестр "Black&White" та кілька сольних виконавців, серед яких буде харизматичний і вражаючий фіналіст шоу “Голос країни” - Аніс, та українські співачки – заслужена артистка України Маріанна Лаба і авторка численних хітових проектів – Наталя Грановська. Остання і є ідейним творцем концерту “Simply the best”.

"Проект був вимріяний давним-давно. Це було бажання створити щось особливе та несподіване для глядачів", - ділиться Маріанна Лаба.

Маріанна Лаба. Фото Гал-інфо.
Маріанна Лаба. Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
Фото Гал-інфо.
1/2

Співак Аніс не вперше виступатиме перед львів'янами у нього вже були концерти у Львівській Опері та театрі імені Марії Заньковецької. Але артист зізнався, що зі для вокаліста акустика найкраща саме у філармонії.

На сцені прозвучать найкращі хіти Луї Армстронга, Рея Чарлза, Ніни Сімон, Джо Кокера та Тіни Тернер. Це будуть хіти епохи 60-70-х, американські ритми і сучасні композиції у джазових обробках – найкраще зізнання в коханні “You are so beautiful”, гімн феміністських рухів “I will survive”, культовий хіт “Let my people go”, з перших нот знайомі “Smoke gets in your eyes”, “Unchain my heart”, енергійні “Hit the road Jack” і “Simply the best” та інші.

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ