Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: У Львові відбудеться круглий стіл до 125-річчя з дня народження Івана Старчука
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У Львові відбудеться круглий стіл до 125-річчя з дня народження Івана Старчука

У п'ятниці, 10 квітня, у Львові відбудеться круглий стіл на тему “Іван Старчук – археолог, етнограф, митець, мистецтвознавець та громадський діяч». Про це йдеться у повідомленні на сайті Історико-культурний заповідник "Давній Пліснеськ".

Адміністрація історико-культурного заповідника “Давній Пліснеськ” спільно з Львівським історичним музеєм та Археологічним музеєм Львівського університету організовує круглий стіл на тему “Іван Старчук – археолог, етнограф, митець, мистецтвознавець та громадський діяч» (10 травня 2019 року (поч. 14 00 год), пл. Ринок, 24). Цей захід приурочено до  125-річчя з дня народження науковця, який у 1940-х роках провадив археологічні експедиції на Пліснеському городищі.

Зокрема, відвідувачі матимуть змогу послухати доповідь “Відомий та невідомий Іван Старчук”, яку виголосить Богдан Гринюка, кандидат історичних наук, науковий співробітник нашого Заповідника. У програмі заходу відкриття виставки унікальних світлин з архіву Івана Старчука, яку доповнять найбільш цікаві артефакти з польових досліджень цього археолога.

Детальніше з програмою круглого столу можна ознайомитись тут

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ