Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться VI Форум військових письменників

Упродовж 9 – 12 травня на Львівщині триватиме VI Всеукраїнський форум військових письменників. Про це повідомили у ЛОР.

Організатори форуму запрошують на зустрічі з авторами у Львові, Червонограді, Моршині, Стрию, Буську, Бориславі, Трускавці, Миколаєві, Новому Роздолі, Радехові та інших містах Львівщини.

У Львові зустрічі відбудуться у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука».

«Шість років тому він став фестивалем, що об’єднав авторів – чинних військовослужбовців, журналістів, а також тих, хто на початку протистояння на Сході України були призвані до лав силових структур України по мобілізації, або пішли воювати добровольцями.

На жаль, після повномасштабного вторгнення ворога 24 лютого 2022 року наша письменницька родина зазнала втрат і ми більше не побачимо наших дорогих Юрія Руфа, Гліба Бабича, Максима Петренка, Володимира Вакуленка (закатований окупантами), Вікторії Амеліної, Максима Кривцова», – зазначили організатори.

Під час форуму у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука працюватиме книжковий ярмарок, на якому можна буде придбати книги учасників цьогорічного форуму, а також військових письменників, які перебувають на військових позиціях, боронячи нашу землю від окупантів, і не мають можливості залишити службу.

Адреса ярмарку м. Львів, пл. Ринок, 9.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ