Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться Відкритий Кубок Львова з футболу серед дитячих команд

26-29-го серпня у Львові на стадіоні "Школяр" (вул. Вахнянина, 1) пройде масштабний футбольний турнір, участь у якому візьмуть сорок команд. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Львівської асоціації футболу.

Змагання відбудуться серед дітей у п’яти вікових категоріях: 2010, 2011, 2012, 2013 та 2014 років народження.

Відкриття змагань 26 серпня о 12:30: привітання учасників турніру від представників керівництва ЛАФ та Управління спорту ЛМР, виступ дитячого музичного колективу Народного дому міста Винники.

Ми раді представити вашій увазі масовий та святковий спільний проект Львівської Асоціації футболу та Львівської міської ради. Захоплюючі футбольні поєдинки, галасливі трибуни, радість від забитих м’ячів і яскраві емоції від незабутніх перемог чекають на всіх учасників та гостей турніру.

Беріть із собою хороший настрій та приходьте підтримати свою команду!

Для кожного з учасників змагань організатори підготували пам’ятні нагороди, для призерів – кубки та медалі, а для кращих гравців у кожному амплуа – індивідуальні нагороди, а також призи від партнерів.

Відбудеться широке висвітлення турніру у ЗМІ: по завершенні змагань будуть підготовлені фотозвіти, відео матчів турніру, інтерв'ю з тренерами та гравцями.

Контактна особа – начальник організаційного відділу Львівської Асоціації футболу Андрій Чулик.

Організатори та учасники турніру долучаються до благодійної ініціативи з порятунку маленької львів’янки Вікторії Полюги. Для дівчинки потрібно зібрати 55 мільйонів гривень на найдорожчий укол у світі. У неї СМА – спинальна м’язова атрофія. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ