Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові відбулася зустріч родичів захисників із Главою УГКЦ

Присутні помолилися за усіх захисників та захисниць України, які віддали своє життя за Україну, зникли безвісти чи перебувають у полоні.

Фото: ЛОР

Зустріч із Главою Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом Шевчуком відбулась у Патріаршому домі у Львові нині, 30 січня, інформує пресслужба ЛОР. 

Присутні спільно помолилися за усіх захисників та захисниць України. Матері військовослужбовців поділилися своїми переживаннями за дітей, обмінювалися досвідом пошуку інформації про рідних.

«Духовна підтримка дуже потрібна кожній родині у складний час. Ми щоденно збираємо інформацію про зниклих захисників, спілкуємося з їхніми родинами. На жаль, допоки триває війна, кількість полонених та зниклих безвісти збільшується. Саме велика віра в повернення синів, доньок, чоловіків, віра у спільну перемогу над ворогом, допомагають кожному зібратися з силами й продовжувати пошуки своїх рідних», — зазначила координаторка Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин у Львівській та Івано-Франківській областях Марія Петришин.

Фото: ЛОР

Блаженніший Святослав благословив усіх присутніх та побажав якнайскорішого повернення додому усіх захисників та захисниць. На згадку про зустріч він подарував кожному книгу.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ