Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкрили фотовиставку «Фіксовані миттєвості»

У фотогалереї Василя Пилип’юка відкрили фотовиставку «Фіксовані миттєвості», присвячену 70-річчю від створення Львівського народного фотоклубу «Карпати». Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Цей фотоклуб – найстаріший в Україні. Заснувавши його в травні 1954-го, учасники вже роками популяризують українське фотомистецтво не лише у Львові, але й далеко за його межами. Роботи митців демонстрували в понад 60 країнах світу.

Експозиція виставки «Фіксовані миттєвості» налічує 90 творів. Усі вони різні за стилем та роками. У цих фото поєднуються, як сучасні мистецькі знімки, так і шедеври фотохудожників минулих років.

«Кожна представлена нині фотографія – унікальна, адже кожна передає окрему історію, яку вдало зняв фотограф. Ми прагнемо зафіксувати найщасливіші миті свого життя на знімках. Саме за допомогою фотографій ми знову й знову поринаємо в ті спогади. Вітаю усіх причетних з відкриттям виставки і бажаю якомога більше задоволених відвідувачів», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Принагідно від імені Львівської ОВА за високу професійну майстерність, вагомі здобутки в галузі художньої фотографії подяки оголосили трьом художникам Міжнародної федерації фотомистецтва (AFIAP): Володимиру Молчанову, Олександру Мазуренку та Миколі Тинкалюку.

Виставка триватиме до 16 жовтня за адресою: вул. Стецька, 3а.

Організаторами є Львівський народний фотоклуб «Карпати», департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ