Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відкрили українсько-китайські ʺЦентр спортивної підготовкиʺ

У Львові відкрили українсько-китайські
У Львові відкрили українсько-китайські "Центр спортивної підготовки" і "Центр підготовки аспірантів"
У Львові відкрили українсько-китайські
У Львові відкрили українсько-китайські "Центр спортивної підготовки" і "Центр підготовки аспірантів"
1/2
2 грудня у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, в рамках міждержавної українсько-китайської співпраці, за участі відділення НОК України у Львівській області відкрито спільні центри ʺЦентр спортивної підготовкиʺ та ʺЦентр підготовки аспірантівʺ.

Як інформують у прес-службі Відділення НОК України у Львівській області, церемонія відкриття відбулася за участі делегації з Китаю, а саме, заступників генерального директора Міжнародного навчального центру ʺОдин пояс один шляхʺ Peng Qing, Wang Xiaoguang, Tian Hao, директора цього Міжнародного навчального центру JINSONGJIN та керівника Міжнародного навчального центру ʺОдин пояс один шляхʺ ZHANGKEFENG (провінція Сичуань). Також у складі китайської делегації були керівник Шанхайського відділення Китайської компанії Золотий Богомол WANGDONG, директор з маркетингу Українсько-китайського центру FENGLIANG, керівник юридичної фірми ʺЦзянсу Ронгдінгʺ YANGUOYA, керівник Центру культурного обміну ʺШовковий шляхʺ WANGYITAN і директор Міжнародного навчального центру ʺОдин пояс один шляхʺ в Україні Ганна Кондратюк.

Радо зустріли гостей ректор ЛДУФК, заступник голови відділення НОК України у Львівській області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор педагогічних наук, професор Євген Приступа, перший проректор, заслужений працівник освіти України, професор Федір Музика, в.о. виконавчого директора відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області Лілія Гула, а також професорсько-викладацький склад разом зі студентами спортивного вишу.

У своїй промові Євген Приступа наголосив на важливості для університету такої співпраці та висловив сподівання на подальшу плідну спільну роботу щодо підготовки висококваліфікованих спеціалістів і науковців, та обміні досвідом.

Представники китайської делегації підкреслили важливість співпраці з нашим університетом, як одним з найкращих університетів України, з потужною науковою-педагогічною базою та високим рівнем підготовки спеціалістів у сфері спорту. Представники китайської сторони висловили своє сподівання на плідну та довготривалу співпрацю.

Також було підписано договори між Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського та Нанкінським Цзяннанським центром культурного обміну “Шовковий шлях” та Міжнародним освітнім центром “Один пояс один шлях” (Китай).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ