Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові вночі чоловік розгулював із зарядженою зброєю і погрожував людям

2 вересня близько 23 години до патрульних надійшов виклик про нетверезого чоловіка на вулиці Вороного із предметом схожим на пістолет із глушником. Про це Гал-інфо розповіли у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

На виклик вирушили: екіпаж роти тактично-оперативного реагування (ТОР) та патруль Галицького району. 

Тримаючи зв’язок із заявником поліцейські встановили, що особа зайшла в клуб на вулиці Чайковського. Водночас надійшов виклик, що на згаданій вулиці невідомий з пістолетом погрожує вбивством чоловікові, його дружині і дитині наставляючи на них зброю.

Працівник ТОР зайшовши до закладу при вході побачив чоловіка з пістолетом і негайно повалив його на землю, роззброїв та одягнув кайданки. Порушник навіть не встиг чинити опору. Затриманим виявився 40-річний львів’янин. Пістолет був у бойовій готовності, патрон вже був у патроннику.

З місця події вилучили пістолет візуально схожий на ʺПМʺ із спиляними маркуваннями (1 патрон калібру 9 мм, знаходився у патроннику) та приєднаним глушником, 2 магазини по 8 патронів калібру 9 мм, розкладний ніж, 1 рукавиця.

Як з‘ясувалося, цей чоловік погрожував ще близько 10 особам і всі написали заяви. На місці працювали слідчі Галицького відділу поліції, а згодом, разом з ними ТОРівці супроводили затриманого в ізолятор тимчасового тримання у місті Пустомити.

Чоловікові загрожує відповідальність за ч.4 ст.296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ