Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові водій "Suzuki" наїхав на неповнолітнього велосипедиста

У Львові внаслідок ДТП травмований неповнолітній велосипедист. Про це повідомили 2 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 квітня о 19.50 на площі Святого Юра у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Suzuki", 41-річний житель Львова, скоїв наїзд на 14-річного велосипедиста, також львівянина, який переїжджав проїзну частину. Подія сталась на пішохідному переході. Внаслідок наїзду хлопець отримав тілесні ушкодження, зокрема, перелом ноги, та був доставлений у лікарню.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Львівщини закликає водіїв - керуючи транспортними засобами, особливо у населених пунктах, ретельно дотримуйтесь усіх вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та стежте за дорогою. До велосипедистів прохання бути уважними на проїзній частині, а у темну пору доби - мати на одязі та на велосипеді світлоповертаючі елементи – так ви краще позначите себе на дорозі. Бережіть життя та здоров’я

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ