Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрили наркоторгівця

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові викрили ще одного зловмисника, причетного до торгівлі наркотиками.

Правоохоронці вдячні громадянам, котрі повідомили у поліцію про підозрілого чоловіка, ймовірно "закладчика наркотиків", в одному із львівських парків та у такий спосіб допомогли викрити зловмисника.

Отримавши повідомлення від небайдужих громадян, співробітники Управління патрульної поліції Львівської області 11 грудня затримали 36-річного львів’янина у Стрийському парку. Чоловік мав з собою речовини, схожі на ЛСД, гашиш, канабіс та таблетки МДМА.

Як в подальшому встановили співробітники управління протидії наркозлочинності та слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, зловмисник може бути причетним до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через мережу Інтернет шляхом розміщення "закладок".

Під час санкціонованих обшуків слідчі Галицького відділу поліції виявили та вилучили за місцем проживання чоловіка речовини, схожі на амфетамін, канабіс, таблетки та порошок МДМА, електронні ваги, а також засоби для фасування. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 50 тисяч гривень.

Вилучені речовини скеровані на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Вирішується питання про обрання для зловмисника міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ