Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові за 100 метрів від житлових будинків виявили боєприпас

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині за добу знищено 2 боєприпаси часів Другої світової війни та 2 виявлено.

19 березня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком 2 боєприпаси часів Другої світової війни.

105 мм артилерійський снаряд, що був виявлений на відстані 15 метрів від житлових будинків під час земляних робіт на власній присадибній ділянці в с. Білявці Бродівського району.

122 мм артилерійський снаряд виявлений в лісі в с. Єлиховичі Золочівського району на відстані 1000 метрів від автомобільної дороги.

Фото артснаряду виявлено в лісі в с. Єлиховичі Золочівського району

Водночас, 19 березня о 10:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Замарстинівській, під час земляних робіт, на відстані 100 метрів від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на ручну гранату часів Другої світової війни.

Ще одне повідомлення надійшло о 11:57, що в с. Лапаївка Пустомитівського району в лісі, на відстані 50 метрів від дороги виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині через паліїв трави ледь не згоріла сонячна електростанція.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ