Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові засудили хулігана, який вдарив патрульного поліцейського

Галицький районний суд Львова 25.02.2021 року ухвалив вирок відносно місцевого жителя, який в квітні 2017 року, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, кілька разів вдарив інспектора батальйону Управління патрульної поліції у м. Львові.

Згідно даного судового рішення обвинуваченого засудили до двох років позбавлення волі умовно.

Як вбачається з вироку, кримінальне правопорушення відносно працівника патрульної поліції було вчинено 06 квітня 2017 року у приміщенні приймальні адміністративної будівлі Галицького ВП ГУ НП у Львівській області (за адресою: м.Львів, вул. Мартовича, 2), куди обвинуваченого доставили за скоєння хуліганства під час перебування на літньому майданчику кафе «У Солохи» (що на пл. Кн. Осмомисла, 1 у м .Львові). Знаходячись у відділі поліції та будучи у стані алкогольного сп`яніння, обвинувачений, «діючи умисно, під надуманим приводом наніс удари кулаком в грудну клітину та по лівій руці інспектора 1 взводу 1 роти 1 батальйону Управління патрульної поліції у м.Львові, який перебував у форменому одязі». У результаті патрульному поліцейському було заподіяно синець в ділянці 4-го пальця лівої кисті, що відноситься до легкого тілесного ушкодження.

При призначенні покарання обвинуваченому судом було враховано пом`якшуючі покарання обставини: його щире каяття, стан здоров`я, перебування на його утриманні неповнолітньої дитини.

За підсумками судового розгляду суд ухвалив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень) та засудив його до покарання у виді двох років позбавлення волі ( з дворічним іспитовим строком).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ