Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонника, який сприяв контрабанді тютюну засудили у Львові

Як повідомили у прес-службі Військової прокуратура Західного регіону України, У Львові засудили прикордонника, який організував "зелений коридор" для незаконної переправи тютюну та нелегалів.
У Львові засудили прикордонника, який сприяв контрабанді тютюну та нелегалів

Личаківський районний суд м. Львова підтримав позицію військової прокуратури Західного регіону України та обрав інспектору прикордонної служби ВІПС ʺБадаловоʺ ВПС ʺЛужанкаʺ Мукачівського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Окрім того, суд визначив можливість внесення застави – 155 тис грн. Відповідне рішення суд прийняв 1 березня 2019 року.

Зазначимо, як установлено в ході досудового розслідування, вказаний прикордонник вимагав та одержав хабар у розмірі 1300 доларів США від місцевого жителя за сприяння у переміщенні через державний кордон України до Угорщини, поза прикордонним та митними контролем, та поза межами пункту пропуску товарів підакцизної групи – сигарет, а також двох нелегальних мігрантів.

Спецоперація з викриття підозрюваного проводилась за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчими Територіального управління ДБР у м. Львові за матеріалами співробітників Управління захисту економіки Нацполіції в Закарпатській області та Управління внутрішньої та власної безпеки ʺЗахідʺ ДПС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ