Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали 4 підлітків, яких підозрюють у викраденні автівок

Цієї ночі, 5 січня, у Львові працівники державної служби охорони викликали на підмогу патрульних. Охоронці помітили на вулиці Сихівській, 8 підозрілий транспортний засіб, який рухався їм на зустріч. Автомобіль ВАЗ-2106 вийшов з ладу, з нього вийшло двоє невідомих, щоб штовхати автомобіль. Помітивши працівників ДСО, почали втікати. Про це повідомили в Патрульній поліції Львова.

Один хлопець встиг втекти, а його напарник, 2001 р.н., був затриманий на місці. Вдалося з‘ясувати, де живе другий хлопець, 2000 р.н. Юнаки відмовилися від будь-яких пояснень. Власниця транспортного засобу проживає у місті Новий Розділ. Заяву про викрадений автомобіль була зареєстрована.

Водночас у неділю,3 січня, патрулюючи у Львові вулиці Кавказьку, Церетелі і Грузинську, поліцейські помітили біля закинутих складів автомобіль ВАЗ 2101 з відчиненими дверима. Обстеживши територію, одразу помітили двох підлітків. Юнаки, 1999 р.н. та 2000 р.н., пояснили, що бачили, як з автомобіля виходило троє не відомих. На місце викликали батьків. Хлопці навчаються на автослюсарів в одному з львівських училищ. Автомобіль було викрадено у чоловіка з Городока. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ