Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали жінку, яка продавала "канабіс"

Поліцейські затримали зловмисницю, причетну до реалізації наркотиків у Львові. Про це повідомили 16 березня гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як встановили слідчі відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, 62-річна львів’янка збувала нарковмісні таблетки та марихуану.

Поліцейські затримали зловмисницю 15 березня близько 14.00 у Львові під час реалізації нею наркотичного засобу "канабіс". Під час першочергового обшуку поліцейські виявили та вилучили згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб, грошові кошти, виручені від його реалізації та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ