Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові жінка до смерті забила свою бабусю

У Львові поліцейські затримали жінку за підозрою у вбивстві своєї бабусі. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 7 листопада близько 22.00 між 76-річною пенсіонеркою, яка мешкала у квартирі в одному з будинків на вулиці Щурата та її 33-річною онукою виник побутовий конфлікт. Онука жорстоко побила пенсіонерку, завдала чисельних ударів руками та ногами у різні ділянки тіла, спричинивши травми, від яких та померла на місці події. Зловмисниця із квартири втекла.

Про виявлене тіло правоохоронців повідомила інша онука загиблої, яка прийшла відвідати бабцю.

До розшуку зловмисниці були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. Правоохоронці встановили місце перебування жінки та затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ