Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові жорстоко побили та пограбували чоловіка

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник напав на потерпілого, жорстоко побив його, після чого заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі майже п’ять тисяч гривень. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Також слідчі встановили, що 14 червня у квартирі одного з будинків на вулиці Головацького у Львові зловмисник, 34-річний мешканець Городоцького району, напав на потерпілого, сорокарічного мешканця Хмельниччини, наніс йому тілесні ушкодження, заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі майже п’ять тисяч гривень, після чого втік. У подальшому медики діагностували у побитого чоловіка чисельні тілесні ушкодження, зокрема «переломи ребер, забій легені, крововиливи».

Правоохоронці встановили особу та затримали нападника. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Львові після невдалої спроби видурити гроші у жінки, "гастролери" пограбували її.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ