Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові жительки Закарпаття обікрали високопосадовця однієї з європейських країн

У Львові жительки Закарпаття обікрали високопосадовця однієї з європейських країн, - відділ комунікації поліції Львівської області.

У зловмисниць виявлено та вилучено речові докази. За фактом відкрите кримінальне провадження.

В Личаківський відділ поліції 15 серпня звернулася 62-річна іноземка, старший радник міністерства однієї з європейських країн, яка приїхала у Львів з туристичною метою. За словами жінки, на площі Митній з її рюкзака невідомі особи викрали конверт, в якому знаходилося 320 євро. Орієнтовна сума заподіяних збитків – 9 600 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні три жительки міста Берегово Закарпатської області віком від 18 до 37 років. Під час огляду у однієї із них виявлено та вилучено речові докази.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, протягом серпня на території Львівщини проходять загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ