Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові зловмисник викрав з автівки комп’ютерну техніку і телефон

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
У Львові оперативники затримали зловмисника, причетного до крадіжки з автомобіля. Про це повідомили 10 березня Гал-інфо у відділ комунікації поліції Львівської області.

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 58-річного гостя нашого міста про те, що з його автомобіля "Сітроен", який він залишив припаркованим на вулиці Джерельній у Львові, було викрадено сумку з комп’ютерною технікою та мобільним телефоном.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції, а також оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини. Як встановили поліцейські, зловмисник викрав сумку, розбивши шибу у дверцятах автомобіля.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проведеними заходами, протягом кількох годин, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 35-річний львів’янин. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, також поліцейські вилучили у нього речові докази.

Досудове розслідування триває.

Поліція Львівщини вкотре нагадує усім власникам транспортних засобів – припаркувавши автомобіль, не залишайте на видному місці у салоні особисті речі, особливо цінні. Ноутбук, гаманець, рюкзак – усе це може привернути увагу злодія. Інколи вартість розбитої шиби у дверцятах авта у рази перевищує вартість викраденого майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ