Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові зловмисник зірвав зі стіни ломбарду телевізор і втік

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування ломбарду. Про це повідомили 15 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Зловмисника, 23-річного львів’янина, викрили оперативники кримінальної поліції відділу поліції №2 Львівського районного управління. За скоєне йому загрожує покарання – до чотирьох років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, 14 березня близько 19.00 у ломбард, розташований на вулиці Морозній у Львові, зайшов чоловік, зірвав зі стіни телевізор та втік з ним. Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції протягом години розшукали та затримали зловмисника, 23-річного львів’янина. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ