Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові зловмисники заснули у викраденій іномарці

Правоохоронці виявили їх у салоні автомобіля «Мазда», який був припаркований на вулиці Зеленій, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області

Уночі 22 лютого під час проведення оперативних заходів працівники Управління кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з працівниками Галицького відділу поліції побачили автомобіль «Мазда-6», який стояв на узбіччі вулиці Зеленої перед виїздом з міста.

В салоні іномарки, при увімкненому світлі спали двоє чоловіків. Правоохоронці встановили, що в «Мазді» знаходилися жителі Жидачівського району віком 29 та 34 роки.

Як з’ясувалося згодом, автомобіль був викрадений 19 лютого близько третьої ночі з площі Теодора. Застосувавши фізичну силу невідомі особи відібрали у 28-річного львів’янина гаманець з грошима, посвідчення водія, ключі від автомобіля «Мазда» та документи на нього.

Зловмисників затримано. Правоохоронці встановили, що один із них причетний до скоєння крадіжок з автомобілів та грабежів у Львівській та Івано-Франківській областях.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ