Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, 6 травня у Львові знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

У Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Залізничній у Львові виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – 43-річного львів’янина.

Також встановлено, що близько 18.40 на сходовій клітці у загиблого виник конфлікт із знайомим - 66-річним мешканцем цього ж будинку, під час якого пенсіонер кухонним ножем наніс йому два поранення – одне в область шиї, друге – у груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. На момент сварки чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, призначені експертизи, поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ