Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Любліні відбувся кубок командира ЛитПолУкрБриг з футболу

17 листопада у Люблінському гарнізоні відбувся футбольний турнір на Кубок командира ЛИТПОЛУКРБРИГ приурочений 100-й річниці Незалежності Республіки Польща. Про це повідомили 19 листопада у прес-службі Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade.

У турнірі взяли участь 5 команд – представників військових колективів Любліна на вищих навчально-освітніх закладів міста. 

Спортивний захід пройшов у дусі дружнього змагання. Переможцем кубку стала команда Католицького університету Любліна, яка виграла всі свої матчі. Команда Литовсько-Польсько-Української бригади зайняла друге місце. Третіми стали представники батальйону управління багатонаціональної бригади. Окремо, учасники отримали нагороди в номінаціях кращий голкіпер та кращий воротар.

Протягом змагань гравців підтримував командир ЛИТПОЛУКРБРИГ полковник Дмитро Братішко, який провів церемонію відкриття спортивного заходу, а по завершенню - вручив учасникам пам'ятні кубки та дипломи.

Командир бригади та команди відзначили хорошу організацію турніру і високо оцінили ініціативу з проведення спортивних змагань, що інтегрують військові колективи та цивільні інституції Любліна. А представник Католицького університету запросив футболістів ЛИТПОЛУКРБРИГ взяти участь у турнірі, який відбудеться у навчальному закладі 8 грудня.

Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ