Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У м. Самбір внаслідок пожежі в будинку загинув власник

14 квітня о 20:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір на вул. Середня. Пожежа виникла в дерев'яному житловому будинку, розміром 5×6 м.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події вирушили пожежно-рятувальні підрозділи м. Самбора. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікна однієї з кімнат вибивалось полум'я.

Під час розвідки пожежі в кімнаті, в якій був осередок пожежі, рятувальники виявили тіло власника, 1967 року народження, без ознак життя. В іншій кімнаті вогнеборці виявили чоловіка, 1951 року народження.

Вогнеборці винесли постраждалого на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Чоловік після огляду медиків, від госпіталізації відмовився.

Надзвичайникам вдалося швидко локалізувати пожежу і не допустити подальшого розповсюдження вогню, та врятувати від знищення вогнем житловий будинок.

О 20:21 пожежу локалізували та о 20:33 ліквідували у складі ланки газодимозахисної служби. Вогонь знищив перекриття на площі 2 кв. м, стіни на площі 30 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м, а також пошкодив стіни на площі 16 кв. м та речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м.

У ліквідації пожежі брали участь 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. 

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ