Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У мешканця Дрогобича вкрали речей на 5 тисяч гривень

Мешканець Дрогобича подякував поліцейським, які швидко повернули викрадене в нього майно. Про це повідомили 31 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Дільничні офіцери територіального відділу поліції протягом кількох годин викрили зловмисника.

До поліції звернувся мешканець Дрогобицького району, який повідомив про крадіжку його речей на загальну суму близько 5 тисяч гривень.

Протягом двох годин дільничні офіцери поліції Дрогобицького відділу поліції встановили особу зловмисника, вилучили у нього викрадене майно та повернули власнику.

Слідчі територіального відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили 35-річному жителю району про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, - обмеження волі на строк до п’яти років.

Потерпілий подякував дільничним офіцерам Дрогобицького відділу поліції - капітану поліції Віталію Сосяку та старшому лейтенанту поліції Андрію Мигалику, які оперативно розшукали викрадене в чоловіка майно та повернули власнику.

"На розкриття злочину цим дільничним знадобилось менше двох годин. Тому хочу їм подякувати за оперативність та професіоналізм. Приємно, що в поліції працюють такі люди" - зазначив дрогобиччанин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ