Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У мікроавтобусі буковинця виявили запчастини викраденого в Італії мотоцикла

На українсько-угорському кордоні у транспортному засобі нашого співвітчизника військовослужбовці Чопського загону виявили деталі мотоцикла, який викрали в Італії, - повідомляють у Facebook-спільноті "Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон"
У мікроавтобусі буковинця виявили запчастини викраденого в Італії мотоцикла. Фото: ДПСУ

Учора ввечері у пункт пропуску ʺТисаʺ на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус ʺMercedesʺ української реєстрації під керуванням 25-річного жителя Чернівецької області. Під час перевірки транспортного засобу прикордонний наряд виявив у його багажному відсіку раму з двигуном до мотоцикла. Оскільки раму перевозили через кордон не своїм ходом, а в якості вантажу, та реєстраційні дані у такому випадку не вносяться до відомчої бази даних, правоохоронці перевірили її за базою даних ʺІнтерполʺ. Під час такої перевірки було встановлено, що мотоцикл ʺSuzukiʺ, до якої вона належала, викрали місяць тому в Італії.

Про виявлення викраденої деталі охоронці кордону проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції. Після відбору пояснень та складання протоколу огляду місця події водій з мікроавтобусом ʺMercedesʺ вибув з пункту пропуску у супроводі представників слідчого відділу Ужгородського РВП Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ