Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Миколаєві застрелили бізнесмена

У Миколаєві ввечері у середу застрелили бізнесмена Петра Барашковського. Він - чоловік громадської активістки, екс-кандидата в депутати Миколаївської міської ради від партії "Самопоміч" Юлії Міскевич.

Як повідомляє прес-служба поліції, повідомлення про те, що у дворі будинку №83 на вул. Космонавтів застрелено чоловіка, надійшло о 20:30.

44-річний Барашковський не дійшов кілька десятків метрів до місця свого проживання. Знайшла померлого дружина, яка хвилювалася через довгу відсутність чоловіка і вийшла зустрічати його на вулицю.

"Правоохоронці розглядають кілька версій мотивів, за якими було скоєно вбивство чоловіка, серед яких - помста за нібито участь у подіях, що сталися 27 квітня 2012 року, коли в районі перехрестя пр. Леніна і вул. Фалєєвської застрелили бізнесмена", - сказано в повідомленні поліції.

Місцеве видання "Преступности.нет" нагадує, що у квітні 2012 року вбили власника мережі піцерій "Челентано" у Миколаєві Анатолія Баталова, який був відомий у певних колах, як «Тоха». Його розстріляли впритул з пістолета біля піцерії в центрі міста.

У березні 2013 року співробітники УБОЗ УМВС України у Миколаївській області затримували Барашковського за підозрою у причетності до вбивства Баталова. Співробітники УБОЗ висували версію, що нібито Барашковський найняв кілерів або навіть сам убив Баталова. Під час обшуку квартири і машини Барашковського оперативники знайшли пістолет - Міскевич тоді заявила, що зброю підкинули, причому не її чоловікові, а саме їй.

За даними "Преступности.нет", Барашковського вбивця чекав, підбіг до нього, вистрілив, після чого зробив контрольний постріл у голову.

За словами Міскевич, перехожі бачили вбивцю. За описом очевидців, він ростом до 180 сантиметрів, одягнений у чорну дуту куртку і шапку, натягнуту на лоб. Схожий чоловік, як каже Міскевич, раніше приходив до них додому і погрожував, при цьому його зафіксувала камера відеоспостереження. Також вона каже, що місяць тому невідомі зламували їхню квартиру і забрали сервер із записами з камер відеоспостереження та гроші.

На Барашковського раніше вже були напади. У 2011 році невідомі, представившись співробітниками УБОЗ, викрали його, після чого катували, завдавши йому тяжкі тілесні ушкодження.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ