Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Німеччині згорів притулок для українських біженців: версія — підпал

У ніч на 20 жовтня пожежа майже повністю знищила помешкання для чотирнадцяти біженців з України в муніципалітеті Грос-Стремкендорф у Мекленбурзі-Передній Померанії, що на півночі Німеччини.
скрин: відео WELT ABO!

Про це повідомили на німецькому ресурсі "Tagesspiegel".

Відомо, що напередодні невідомі замазали свастикою вхід до готелю. У день пожежі поліція якраз відвідала помешкання, як повідомив районний адміністратор Тіно Шоман.

Як зазначають журналісти, через пожежу у великій солом'яній будівлі ніхто не постраждав завдяки тому, що спрацювала пожежна сигналізація.

Співробітники готелю марно намагалися загасити пожежу, яка виникла ззовні будинку. Полум’я поширилося на солом’яний дах, а потім на всю конструкцію даху та внутрішні приміщення. 

«Зараз усі 14 мешканців змогли залишити заклад неушкодженими. З трьома співробітниками також нічого не сталося», — додав речник округу.

Вранці операція з гасіння ще тривала, повідомив речник поліції. Причину пожежі зараз встановлюють слідчі. Наразі розслідується підозра про підпал.

"З мого багаторічного досвіду пожежної роботи можу припустити, що це був підпал", — сказав Тіно Шоман.

Одразу після пожежі мешканців переселили в інший заклад, повідомив речник району. На місці працювали майже 120 екстрених служб і близько 20 машин швидкої допомоги. Пожежна експертиза має з'ясувати  причини пожежі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ