Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Новому Роздолі 16-річний хлопець вбив свого знайомого

За скоєне 16-річному місцевому мешканцю загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

13 вересня до однієї з лікарень Львова був доставлений 44-річний мешканець Нового Роздолу із травмами голови, спричиненими падінням. Незважаючи на зусилля медиків, за кілька днів, не приходячи до тями, чоловік помер.

Проведеними заходами слідчі Новороздільського відділення поліції  встановили, що до загибелі чоловіка може бути причетним 16-річний мешканець Нового Роздолу.

У ході досудового розслідування, яке проводилось за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, правоохоронці встановили, що  13 вересня близько 1 години ночі між неповнолітнім та його  знайомим, які в цей час перебували перед входом до під’їзду одного з будинків по вулиці Лесі Українки, раптово виник конфлікт.

Неповнолітній завдав потерпілому удар рукою в обличчя, від якого 44-річний чоловік впав та вдарився головою об асфальт, внаслідок чого втратив свідомість. Потерпілий був доставлений у лікарню та госпіталізований у реанімаційне відділення, де 17 вересня, не приходячи до свідомості, помер.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ