Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояричівській громаді відкрили новий спортивний майданчик

У неділю, 22 серпня в селі Дідилів Новояричівської територіальної громади відкрили новий майданчик зі штучним покриттям. Про це інформує прсеслужба Львівської облради.

Облаштувати спортивний простір для мешканців громади вдалося  в рамках реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на 2021-2025 роки.  

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод привітав мешканців громади та наголосив, що на комфортних спортивних майданчиках формуються надійні команди.

«Команди виграють,  коли грають злагоджено. Україні, Львівщині, кожному селу, кожній спільноті потрібні міцні і якісні команди, - сказав Юрій Холод.  

 Територію спортивного майданчика обгородили та освітили. Для зручності й комфортних умов для тренувань у  будь-яку пору року, в основі площадки прокладено штучне покриття.   Кошторисна вартість проєкту з облаштування місця для занять спортом становить 1 млн 449 тис. грн. З них  700 тис. грн виділено з обласного бюджету, решту робіт на суму 749 тис.грн профінансовано з місцевого бюджету Новояричівської селищної ради, яка була замовником  та розпорядником будівництва.  

«У вашому селі навчався герой України Володимир Гнатишин. У зоні АТО він був снайпером, захищав Троїцьке, Світлодарське, Миронівський. У 2016 році він загинув. Серед хобі Володимира був і футбол. Нехай на цьому майданчику відбуваються турніри його пам‘яті, які й означатимуть живу пам‘ять про новітніх героїв. Нехай тут формуються найміцніші команди, хай ваші діти виростають в активній грі та в гарному середовищі", - наголосив заступник голови Львівської обласної ради та напередодні 30-річчя Незалежності побажав мешканцям Новояричівської громади  процвітання і добробуту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ