Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську відбулось нагородження кращих спортсменів та тренерів

У Новояворівській громаді відбулось нагородження кращих спортсменів та тренерів.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Мацелюха

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Голова Новояворівської територіальної громади  Володимир Мацелюх.

"Попри те, що сфера спорту проходить через непрості часи і нестачу ресурсів, у нашій громаді тренери та спортсмени роблять все можливе, щоб спорт не занепав і розвивався. Це вартує поваги і підтримки, тому Новояворівська міська рада затвердила Програму про фінансове стимулювання провідних спортсменів та тренерів, які працюють та тренують дітей в спортивних закладах, клубах, секціях на території Новояворівської міської ради на 2023-2024 рік", - написав Мацелюх.

Грошові сертифікати (загальна сума 200 тис. грн) у межах цієї програми першочергово передбачені за призові місця в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Як додаткова мотивація відзначено також інших спортсменів і тренерів за самовіддачу та популяризацію спорту в громаді.

"За результатами досягнень 2022 року відзнаки отримали 73 спортсмени та 18 представників тренерського складу з боксу, біатлону, футболу, легкої атлетики, боччі, дзюдо, пауерліфтингу. Також до нагородження ввійшли параспортсмени", - додав Володимир Мацелюх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ