Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Палаці мистецтв презентують фотовиставку «Львів у стилі HYGGE»

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв» у вівторок, 19 грудня, презентують фотовиставку Ярослава Барана «Львів у стилі HYGGE».

«У кадрах – легендарне місто Львів, яке надихає не лише фотографів, а й усіх мистців. Фотосесія «Львів у стилі HYGGE», яка стала основою виставки, це – спроба автора віднайти у світі буремних подій острівець затишку та спокою, куди завжди можна повернутися для перезавантаження думок, поглядів та емоцій перед початком серйозних, переможних змін.

На думку автора, скандинавський термін HYGGE явище значно ширше, його можна трактувати не тільки як місце домашнього затишку та душевного спокою. Воно наче антидепресант чи пігулка, яка спонукає до змін на краще», - розповіли в комунальній установі.

Ярослав Баран працює у багатьох напрямках та стилях, серед яких домінує міська фотографія, travel-фото, пейзажі та портретна фотозйомка. Його світлини друкувалися у провідних журналах, слугували ілюстраціями для літературних видань, а також брали участь у міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Початок: 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ