Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У передмісті Анкари прогримів вибух, є поранені

В передмісті турецкої столиці Анкари населеному пункті Батикент - прогримів вибух. Про це повідомляє Гал-інфо з посиланням на РБК Україна.

Повідомляється, що звук вибуху був чутний в багатьох частинах міста і викликав паніку. Він пролунав з боку промислової зони Ostim. Джерела телеканалу у поліції розповіли, що під час вибуху постраждали три людини. 

Разом з тим, згідно із заявою губернатора провінції Анкара, повідомлення про вибух з'являються в соціальних мережах, однак служби безпеки поки не отримували повідомлень про вибух від екстрених служб.

Про те, що декілька пострілів, схожі на вибухи були чутні в різних частинах міста в 13:30 за місцевим часом, повідомляє агентство DHA. Поліція почала розслідування. У різних точках Анкари також чергують пожежники і медики, особливо в промислових зонах.

Нагадаємо, минулого тижня в Анкарі запобігли великий теракт. Тоді співробітники Управління безпеки виявили і вилучили близько 100 кілограм нитрометана. Речовина може бути використано в якості вибухівки і, за даними поліції, належить екстремістам з Робочої партії Курдистану.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ