Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Відомий турецький пластичний хірург оперуватиме дітей у Львові

4-8 листопада відомий турецький пластичний хірург, професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, головний лікар Департаменту естетичної, пластичної та реконструктивної хірургії клініки «Acibadem» (Туреччина) Хакан Агір консультуватиме та оперуватиме пацієнтів Комунального некомерційного закладу Львівської обласної ради «Клінічний центр дитячої медицини», – інформує ЛОР.

«Пацієнти зі складними вродженими вадами обличчя і тіла, пухлинами, післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками можуть записатись до професора Хакана Агіра на консультацію, яку фахівець проводитиме спільно з нашими хірургами. Ми уже маємо заплановані хірургічні втручання, проте якщо пацієнту буде потрібна операція невідкладно, зробимо все можливе, щоб надати весь необхідний об'єм медичної допомоги», – повідомив дитячий хірург Орест Лешневський.

Нагадаємо, турецький лікар Хакан Агір приїжджає до України починаючи з 2022-го. У Дніпрі, Харкові та Львові фахівець оперує складні випадки, а також моніторить стан прооперованих пацієнтів.

Онлайн запис на спільну консультацію медичної команди лікарні та професора за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ