Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Погариську, на Львівщині, згоріла будівля, ще три – врятували

У Львівському районі професійні вогнеборці спільно з працівниками місцевих пожежних команд врятували від вогню 3 будівлі. Про це інформує ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС

27 лютого о 16:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Погарисько Львівського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі, критій шифером, розміром 12×5 м.

До місця виклику виїхали рятувальники м. Рава-Руська та м. Жовква, а також працівники місцевих пожежних команд сел. Магерів та с. Добросин.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику господарська будівля була повністю охоплена вогнем, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі.

О 17:17 вогнеборці локалізували пожежу та о 17:33 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив господарську будівлю, 8 т соломи що знаходились всередині, 4 куб.м дров та пошкодив стіну сусідньої господарської будівлі на площі 10 кв.м.

Рятувальникам вдалось запобігти перекиданню пожежі на поруч розташовані будівлі та врятувати від знищення вогнем поруч розташовані житловий будинок та дві господарські будівлі.

До ліквідації пожежі залучалось 6 осіб та 2 одиниці спецтехніки від ДСНС та 3 особи та 2 одиниці спецтехніки від місцевих пожежних команд.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ