Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У поліції Львівщини проведуть службове розслідування через зґвалтування дівчини

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, поліція перевіряє інформацію із соцмереж про неналежне реагування правоохоронців на повідомлення про вчинення злочину.

Усі обставини будуть встановлювати під час проведення службового розслідування, призначеного керівником поліції Львівщини.

Вчора, 10 березня, під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили публікацію, у якій йшлося про побиття та вчинення дій сексуального характеру щодо дівчини, котра проживала у місті Перемишляни на Львівщині, а також можливе неналежне реагування місцевих поліцейських на повідомлення про вчинення злочину.

За цим фактом начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський призначив службове розслідування. У випадку підтвердження інформації щодо неналежного реагування поліцейських на повідомлення про вчинення злочину матеріали службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань для прийняття законного рішення.

У спільноті Varta 1 з посиланням на допис у соцемержі “Facebook”, Олени Липи, 10 березня з’явилось повідомлення, що у Перемишлянах, на Львівщині, зловмисники жорстоко побили дівчинку сироту. 

Авторка публікації уточнює, що вже декілька тижнів просторами інтернету розповсюджується відео сексуального насильства щодо дівчини, зняте у Перемишлянах. З етичних міркувань відео не публікуємо, воно є у розпорядженні “Варта1”.

Однак, всі хто до цього причетний залишилися непокараними.

Місцеві мешканці, повідомляють, що дівчинка Віра, сирота з Рогатинського району, Івано-Франківсьокї області. У листопаді дівчина закінчила навчання в училищі та продовжила проживати у Перемишлянах, орендуючи житло, спільно з працівницею бару “Автостиль”.

Зі слів місцевих, близько двох тижнів тому, у барі “Автостиль” дівчині ця працівниця бару на голову вилила майонез та повитирала їй голову ганчіркою, якою мила підлогу у барі. Власники бару звільнили працівницю, яка брала участь у знущанні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ