Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У поліції повідомили про затримання "нальотчиків" на банкомати в Чернівцях

1/3
У Чернівцях затримано ОЗГ, яка обікрала банкомат на 700 тисяч гривень. Про це повідомив т.в.о. глави Нацполіції Вадим Троян на своїй сторінці в Facebook.

Оперативники буковинської поліції спільно з спецпідрозділом КОРД затримали «гастролерів» на гарячому. Організатором і виконавцем злочину був 61-річний житель Луганська. Його посібник – 28-річний уманчанин виконував роль водія та мав попереджати свого товариша у разі появи сторонніх осіб. 

Під час обшуку в автомобілі зловмисників виявлені докази причетності до крадіжки готівки з банкомату, набори інструментів для вчинення злочину (зламу), а також посвідчення працівника Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, видане на ім’я одного із затриманих.

У ході проведення слідчо-оперативних дій доведена причетність затриманих до крадіжки грошей з банкомату у центрі Чернівців. 

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі перевіряють їх на причетність до вчинення інших нерозкритих злочинів на території України.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ