Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Полтаві затримано на хабарі пожежника

Неправомірну вигоду у розмірі 10 тис. грн. полковник служби цивільного захисту одержав від підприємця за сприяння у видачі декларації відповідності матеріально-технічної бази з питань пожежної безпеки. Про це Гал-інфо повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Сьогодні, 15 липня, керівника лабораторії затримали працівники Управління захисту економіки та військової прокуратури Полтавського гарнізону.

ГУ НП

Злочинну діяльність посадовця було задокументовано в рамах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

ГУ НП

10 тисяч гривень хабара отримав 41-річний пожежник за сприяння в підготовці та видачі декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на склад, що розташований у Полтавській області.

Підполковнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

ГУ НП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ