Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Полтавській області внаслідок вибуху гранати загинув чоловік

У Полтавській області внаслідок вибуху загинув 20-річний чоловік, ще шестеро неповнолітніх травмовано. Про це УНІАН повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Вибух стався увечері 6 травня в одному із будинків у селі Новосанжарського району.

«Близько 22-ї години до Новосанжарського відділення ГУ НП в Полтавській області надійшло повідомлення, що в місцеву Центральну районну лікарню доставлено шістьох неповнолітніх з численними осколковими пораненнями», - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи поліції району та області.

Попередньо встановлено, що близько 21-ї години 20-річний місцевий мешканець приніс у будинок предмет, схожий на гранату (ймовірно, Ф-1), та демонстрував його своїм сусідам. Під час необережного поводження боєприпас вибухнув.

«Унаслідок вибуху 20-річний хлопець загинув на місці. Шестеро сусідів - неповнолітні дівчата віком 6 років, 14 років, двоє віком 15 років та двоє 16-річних, із численними політравмами госпіталізовані до районної лікарні. Стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості», – повідомив заступник начальника ГУ НП в Полтавській області Сергій Чиж.

За цим фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (умисне вбивство з правовою кваліфікацією «нещасний випадок») та ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Розпочато досудове розслідування, працівники поліції з’ясовують всі обставини події.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ